mesbag - Fabricius-Nagy Emese

Látogatói tájékoztató

Kedves Látogató!

Az alábbiakban összeszedtem minden olyan fontos információt, melyeket érdemes tudnod, ha MES kiegészítőt szeretnél vásárolni. 

Kitől vásárolsz?

A MES brand tervezője, Emese vagyok, én készítem el a táskádat. Az alábbiakban találod vállalkozásom adatait: 

- név: Fabricius-Nagy Emese e.v.
- székhely: 9700 Szombathely, Géfin Gyula utca 24. földszint 3.
- nyilvántartási szám: 51785255
- adószám: 68465186-1-38
- bankszámlaszám:11773322-00744164
- e-mail-cím: info@mesbag.com
- telefon: 00 36 30/569 7805
- szerver üzemeltető: Tárhely.eu Kft

Hogyan vásárolhatsz?

A mesbag.com nem üzemeltet webshopot, a termékek limitált darabszámban készülnek, sokszor egyedi igényekre igazítva. Az egyedi megrendelés menüpont alatt találhatók a terméktípusok és az árak, valamint itt van lehetőséged érdeklődni a vásárlás folyamatáról. Az üzenetküldő ablak kitöltése után a küldés gombra kattintással tudod eljuttatni hozzám az igényeidet. Ezután felveszem Veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeden.
Ha nincs konkrét elképzelésed, vagy bizonytalan vagy, szívesen segítek a döntésben! Kérésedre összeállítok neked egy ajánlatot a személyes beszélgetést követően. Amennyiben az ajánlatom elnyeri tetszésed, e-mailben kell megrendelned a terméket, és a vételár 50%-át kell előlegként kifizetned.

Mennyibe fog kerülni MES táskád?

A standard típusok árai az EGYEDI MEGRENDELÉS menüpontban találhatók. A egyedi igényekre szabott táskák árai ettől eltérhetnek, minden esetben személyre szabott árajánlatot készítek a módosítás mértékétől függően. A nagyobb típusokba (Csepp business, Csepp business fekvő) van mód bélelt laptop zseb beépítésére, ára a táska vételárán felül 20.000,- forint.

Hogyan fizethetsz?

Készpénzben vagy átutalással.
Készpénzes fizetéshez előre egyeztetett időpontban várlak a showroom-ban (H-9700 Szombathely, Géfin Gyula u. 24.).
Minden bevételről elektronikus számlát állítok ki, amelyet a megadott e-mail címedre küldök el.
A számla kiállításához szükséges ismertetned velem adataidat, ezeket  az Adatkezelési Szabályzatomban leírtak szerint használom fel (az oldal alján találod az ADATVÉDELEM menüpontban).
Számlázáshoz szükséges adatok:
- teljes neved,
- elérhetőséged (a sikeres kézbesítés érdekében e-mail cím és telefonszám),
- számlázási címed,
- szállítási címed.
A számla megérkezését követően tudod kiegyenlíteni az összeget.
Banki adatok az utaláshoz:
- Számlavezető bank: OTP Bank
- Számlaszám: 11773322 00744164
- Kedvezményezett: Fabricius-Nagy Emese 
- Közlemény: Kérlek tüntesd fel a számla sorszámát!

Mikor kapod meg a megrendelt táskát?

Készleten lévő termék esetében a vételár kifizetését követően 3 munkanapon belül.
Egyedi megrendelés esetén várhatóan az előleg fizetésétől számított 10 munkanapon belül készítem el számodra megrendelésed.
A végszámla kibocsátását követően a vételár fennmaradó részének kiegyenlítése után veheted át a megrendelésed. A fizetés történhet:
- banki átutalással vagy utánvétes fizetéssel, 
- személyesen átvételkor (a showroom-ban: H-9700 Szombathely, Géfin Gyula u. 24.).
Lehetőséged van a megrendelt terméket általad megadott címre kérned. A házhozszállítás díjmentes.

Nem ilyenre gondoltál?

Online vásárlás esetén nem tudod kézbe venni és megnézni a kiválasztott terméket, ezért természetesen jogodban áll elállni a vásárlástól. Ezt a jogodat a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet szabályozza. A rendelet IV. fejezete az üzlethelyiségen kívül kötött és a távollévők között kötött szerződésekre vonatkozó különös szabályokat írja le. Eszerint a kézhezvételtől számított 14 munkanap áll rendelkezésedre az elállási jogod gyakorlására. E-mailben tudsz elállási nyilatkozatot kérni tőlem, melyet kitöltve vissza kell juttatnod hozzám a termékkel együtt.  A terméket sértetlen, eredeti állapotban kell visszaküldened! Használatból, vagy gondatlan kezelésből eredő sérülések esetén nem áll módomban visszatéríteni a vételárat. A termék visszaküldésének díja téged terhel, utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módomban átvenni. A vételárat a visszaérkezéstől számított 15 napon belül visszautalom az általad megadott számlaszámra.
Postai cím:
Fabricius-Nagy Emese
H-9700 Szombathely,
Géfin Gyula utca 24.
tel: 00 36 30 569 7805 (Kérlek, feltétlenül tüntesd fel!)

Mennyi garanciát vállalok a MES kiegészítőkre?

Minden MES kiegészítőre 1 év garanciát vállalok, amennyiben a hiba gyártástechnológiai jellegű. Ilyen például a húzózár meghibásodása, varrás felbomlása. Mivel a bőr természetes anyag, jellegéből adódóan lehetnek rajta apróbb sérülések (rovarcsípésből adódó hegek, sérülések), ezeket nem tekintem hibának, a bőr sajátosságai közé tartoznak, ahogy a bőr felületének használatból eredő kopása is. Amennyiben panasszal élnél valamely termékkel kapcsolatban, vedd fel velem a kapcsolatot, hogy meg tudjuk oldani a felmerülő problémát. El kell küldened a terméket, megvizsgálom és amennyiben panaszodat jogosnak ítéltem, a megadott elérhetőségeden javaslatot teszek a jótállás érvényesítésére. A visszajuttatás költsége téged terhel, az esetleges javítás, és újraküldés díjmentes.

Milyen alapanyagokból készülnek a MES táskák és kiegészítők?

A MES kiegészítői minőségi és válogatott olasz bőrökből készülnek.
A Csepp kollekció darabjai marhabőrből, borjú és marha lakkbőrökből készülnek. Bélésüket kecske hasításból varrom, hogy a gyönyörű bőr felületeket ne csak kívül, hanem belül is élvezhesd. A táskákban magas minőségű YKK húzózárkat találsz.
A Sweep kollekció darabjai pedig fedett és lakkozott borjúbőr felületek váltakozásai kecske hasított bőr béléssel.

Hogyan ápolhatod MES kiegészítőidet?

Számomra fontos, hogy MES táskád sokáig megőrizze szépségét, minőségét, ezért kérlek az alábbi módon ápold őket:  
- A fedett marha és borjú bőr felületeket tiszta vízzel nedvesített puha ronggyal tisztíthatod meg, és méhviasszal ápolhatod, ami megújítja színét és puhítja felületét.
- A lakk felületekhez puha szemüvegtörlőt javaslok (textil, vagy bőr).
- A hasított bőr béléseket tiszta vízzel nedvesített puha ronggyal törölheted át. 

Jogi nyilatkozat

A weboldal és az azon megjelenő bármely képi, szöveges és egyéb tartalmak szerzői jogvédelem alá esnek, ezért azok felhasználására vagy felhasználás engedélyezésére kizárólag a Tulajdonos, Fabricius-Nagy Emese jogosult. Előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, azonban az oldal pontos forrás megjelölésével -http://mesbag.com/- szabad hivatkozni tartalmára, illetve személyes használatra tárolható, nyomtatható.

 

Köszönöm, hogy tudatos vásárló vagy, és tájékozódtál vásárlás előtt!

Fabricius-Nagy Emese